Skip to content

model

2020EU

Type: 126103

model

H950

Type: 127100

model

NK305

Type: 122101

model

Tower Q

Type: 1022-0173-06

model

P150-EU

Type: 123000

model

P450-EU

Type: 123200

model

U450-EU

Type: 124200

model

P300-UK

Type: 133100

model

U300-UK

Type: 134100

model

Zero

Type: 1022-0199-00

model

Zero + WiFi

Type: 1022-0164-11

model

Zero Pro

Type: 1022-0164-16

model

Humidifier L500

Type: Humidifier

model

HR1000

Type: 127100

model

NK300

Type: 122100

model

T1

Type: 128400

model

Tower QS

Type: 1022-0173-03

model

P300-EU

Type: 123100

model

U300-EU

Type:

model

P150-UK

Type: 127100

model

P450-UK

Type: 122101

model

U450-UK

Type: 1022-0173-06

model

Zero N

Type: 123000

model

AW600

Type: 123200

model

A332

Type:

model

Zero Compact

Type:

model

Zero S

Type:

Veel gestelde vragen

Hoe groot is de ruimte die de luchtreiniger schoon kan maken?

Winix luchtreinigers zijn onafhankelijk getest op hun Clean Air Delivery Rate (CADR) door de Association of Home Appliance Manufacturers (AHAM) http://ahamverifide.org/directory-of-air-cleaners/. Op basis van de AHAM-test bepaalt Winix een maximale kameromvang waarbij de lucht nog goed gereinigd kan worden. In kleinere ruimtes wordt de lucht nog vaker gereinigd.

Helpen luchtreinigers tegen allergiën?

Allergieën beïnvloeden iedereen anders. Winix luchtreinigers zijn zeer effectief in het verwijderen van een groot aantal verontreinigingen uit de lucht in uw huis waardoor het risico op allergieën of allergieklachten worden verminderd. Het is echter onmogelijk om te anticiperen op ieders omgeving en medische toestand. We gebruiken veilige en effectieve technologieën om u een zo gezond mogelijke luchtkwaliteit te bieden.

Welke certificeringen hebben de luchtreinigers van Winix?

  • ECARF – Het European Center for Allergy Research Foundation (ECARF) heeft zich ten doel gesteld de kwaliteit van leven voor mensen met allergieën te verbeteren door zich te richten op onderzoek naar allergieën: www.ecarf.org.
  • Allergy UK Seal of Approval – De British Allergy Foundation is een internationaal erkende liefdadigheidsinstelling die advies, informatie en ondersteuning biedt aan mensen met allergieën en voedselintoleranties. Ze vertegenwoordigen de mensen die lijden aan allergieën: www.allergyuk.org
  • AHAM – De officiële Association of Home Appliance Manufacturers heeft een Clean Air Delivery Rate (CADR) programma, zodat u luchtreinigers op een eerlijke en gelijkwaardige basis kunt vergelijken op het verwijderen van stof, rook en pollen.
  • Energy Star – een programma dat certificering verleent aan consumentenproducten die voldoen aan bepaalde normen voor energie-efficiëntie.

Hoe vaak moet ik de filters vervangen?

Winix luchtreinigers waarschuwen u wanneer uw filters vervangen moeten worden. Eén pakket filters, dat bij elke Winix-luchtreiniger wordt meegeleverd, gaat ongeveer een jaar mee bij normaal gebruik. Als u een Winix luchtreiniger met Wi-Fi hebt, geeft de Winix Smart App de status van het filter aan.

Hoe vervang ik het filter?

Raadpleeg uw handleiding. Deze is beschikbaar als u Handleidingen selecteert in het keuzemenu van het tabblad Service op onze website. Als u een luchtfilter gebruikt dat een koolstoffilter en HEPA-filter gebruikt, plaatst u eerst het HEPA-filter in de luchtreiniger, gevolgd door het koolstoffilter. Als u een filtercassette gebruikt, moeten de lipjes zich het dichtst bij u bevinden en moet het wasbare voorfilter naar u toe wijzen terwijl u de cassette in het apparaat plaatst.

Kan ik mijn luchtreiniger altijd aan laten staan?

We raden u dit zelfs aan, omdat in uw luchtreiniger slimme luchtkwaliteit sensoren zitten die de ventilatorsnelheid aanpassen, zodat nooit meer energie verbruikt wordt dan nodig is om een ​​gezonde luchtkwaliteit te behouden. Onze luchtreinigers hebben tevens een lichtsensor, waardoor de luchtreiniger in het donker in de slaapstand gaat met gedimd licht en laag vermogen. Door uw luchtreiniger altijd aan te laten staan zal deze continu de lucht in de ruimte aanzuigen en vervuiling wegfilteren.

Waar is de beste locatie om mijn luchtreiniger te plaatsen?

Plaats in het algemeen uw Winix luchtreiniger ergens waar deze de beste luchtstroom kan creeren. Bij voorkeur iets van de muur en van meubels vandaan. Plaats uw Winix luchtreiniger waar u de meeste tijd gaat doorbrengen (zoals uw slaapkamer, woonkamer of kantoor aan huis), of waar u zich het meeste last heeft van geuren of allergenen (zoals de keuken of waar uw huisdieren zijn).

Er komt een geur uit mijn luchtreiniger.

Als het apparaat nieuw is, moet de materialen van het filter soms wat “doorluchten”. Laat het apparaat een dag draaien, dan moet de geur verdwenen zijn. U kunt het apparaat eventueel gedurende het doorluchten in een aparte ruimte zetten als de geur u stoort.

Ik hoor een "zoemend" geluid, als mijn luchtreiniger aan staat.

Als het erg stil is, kunt u soms een lichte brom of “elektrische zoem” horen van de PlasmaWave® generator in het apparaat. Dit is niets om u zorgen over te maken. De PlasmaWave® generator gebruikt elektriciteit om een ​​sterke corona ontlading te genereren, dit zoemt af en toe een klein beetje. Dit betekent gewoon dat alles naar behoren werkt. U kunt de PlasmaWave® functie eventueel uitschakelen, maar dat vermindert wel de reinigingsprestatie.

Wat is een actief koolstoffilter?

Winix heeft speciaal een Activated Carbon filter ontwikkeld om aanstootgevende huishoudelijke geuren te absorberen die worden veroorzaakt door huisdieren, rook, koken en andere huiselijke activiteiten.

Wat is het hoogwaardig HEPA-filtratie?

Ons hoogwaardig HEPA filter verwijdert 99.97% van irriterende stoffen voor de luchtwegen en andere verontreinigende stoffen tot een grootte van 0.3 micron. Dit omvat allergenen, pollen, schimmelsporen, stof, huidschilfers van huisdieren en bacteriën.

Wat is het Advanced Odor Control (AOC) wasbaar koolstoffilter?

Ons Advanced Odor Control (AOC) wasbaar koolstoffilter is 3 keer effectiever in het opvangen en neutraliseren van geuren gecreëerd door huisdieren, koken, roken en vele andere huishoudelijke verontreinigingen in de lucht.

Wat is PlasmaWave® technologie?

PlasmaWave® technologie breekt geuren, allergenen, chemische dampen en andere verontreinigende stoffen op moleculair niveau op een veilige manier af, zonder dat er schadelijke ozon vrijkomt. PlasmaWave® creëert positieve en negatieve ionen die zich verbinden met natuurlijke waterdamp om hydroxyls te vormen, die vervolgens de binnenlucht reinigen. Winix luchtreinigers zijn getest en gecertificeerd door de California Air Resources Board (CARB) om ruim binnen de zeer veilige ozon emissieniveaus te blijven.

Wat doen de luchtkwaliteitssensor en Auto-modus?

Met de Auto-modus hoeft u zich geen zorgen te maken over het aanpassen van uw Winix-luchtreiniger. Dankzij de luchtkwaliteitssensor kunt u uw luchtreiniger op Auto-modus instellen zodat automatisch de reinigingskracht aangepast wordt voor optimale prestaties; hard werken wanneer het nodig is en energie besparen als het kan.

Contactformulier

Contactformulier

Onze missie

Het produceren en aanbieden van consumenten elektronica producten die superieur zijn in innovatie, prestaties en stijl en om relaties op te bouwen op basis van integriteit, service en mededogen.

Cart
Back To Top
broken link

Due to a technical problem, we are unfortunately not available by telephone now. You can reach us by email at: info@winixinc.eu or order@winixinc.eu

0