Skip to content

WINIX PlasmaWave® Technologie

WINIX PlasmaWave® Technologie

Alle luchtreinigers

Hoe voorkom ik verkoudheid met een WINIX luchtreiniger?

WINIX Plasmawave technologie maakt hydroxylen om bacteriën en virussen te reduceren zonder schadelijke ozon te produceren. WINIX Plasmawave technologie maakt gebruik van het vermogen van de natuur om de lucht te reinigen en reconstrueert dit veilige en effectieve proces in onze luchtreinigers. Onze technologie zorgt voor een veilige en korte elektrische ontlading om ionen met dubbele polariteit (positief en negatief) te creëren en deze in de lucht te verspreiden. Wanneer deze ionen zich hechten aan het oppervlak van luchtverontreinigende stoffen, zoals bacteriën of virussen, verwijderen ze op natuurlijke wijze waterstof uit de moleculaire structuur van deze luchtverontreinigende stoffen. Hierdoor worden deze geëlimineerd met als resultaat schonere en gezondere lucht.

Belangrijkste voordelen van de WINIX PlasmaWave® Technologie

  • Vermindert geurtjes van alledaagse geuren van koken, huisdieren en sigarettenrook.
  • Reduceert virussen en bacteriën uit de lucht.
  • Helpt schimmelgroei te verminderen.
  • Verhoogt de luchtkwaliteit door middel van statische elektriciteit te verminderen, zodat luchtverontreinigende stoffen worden opgevangen door de luchtstroom van de luchtreiniger die deze naar het meerdere fasen filtratieproces leidt.

 

Hoe werkt het?

  1. De WINIX PlasmaWave technologie van de WINIX luchtreinigers creeërt een korte elektrische ontlading om ionen met dubbele polariteit te creëren uit luchtvochtigheid die in de kamer worden verspreid. Deze elektrische ontlading idoet zich slechts gedurende een korte periode (nanoseconden) voor en is daarom 100% veilig.
  2. Dit zijn + waterstof (H+) en – zuurstof ionen (-O2). De ionen hechten zich aan het oppervlak van luchtverontreinigende stoffen om Hydroxylen te vormen door waterstof te verwijderen uit de structuur van luchtverontreinigende stoffen.
  3. Deze interactie verwijdert luchtverontreinigende stoffen en laat toe dat de ionen het ontbrekende waterstof ion gebruiken, dat uit de structuur van de luchtverontreinigende stoffen werd verwijderd, om terug te keren als luchtvochtigheid (H2O).

Waarom is de WINIX technologie beter dan andere technologieën?

De WINIX Plasmawave technologie kan verkeerd worden geclassificeerd als een “ionisator” en verward worden met een technologie voor het genereren van negatieve ionen. Onze technologie is veel beter omdat deze zowel positieve als negatieve ionen produceert. Dit terwijl een luchtreiniger met alleen ionisatie alleen maar negatieve ionen produceert. Een luchtreinigers met een ionisatie luchtreiniger systeem elimineren geen luchtverontreinigende stoffen.

In plaats daarvan dwingen negatieve ionen verontreinigende deeltjes samen te groeperen, zodat ze worden verzwaard en op het oppervlak van meubels en vloeren terecht komen. Hiernaast genereert een luchtreiniger met een ionisatie functie vaak schadelijke ozon. Dagelijkse activiteiten zoals lopen of stofzuigen kunnen deze verontreinigingen opnieuw introduceren door ze weer de lucht in te bewegen. Alleen de WINIX Plasmawave® technologie vermindert effectief de dichtheid van luchtverontreinigende stoffen.

Bekijk de korte video om het WINIX luchtreiniger proces te begrijpen:

 

Is de WINIX PlasmaWave® technologie veilig?

De WINIX Plasmawave technologie voldoet volledig aan de AB 2276-norm van het California Air Resource Board, het strengste Amerikaanse certificatie criterium voor ozon uitstoot binnenshuis. Om aan deze eisen te voldoen worden alle WINIX luchtreinigers getest op elektronische veiligheid en dat ze ozon uitstoot kwalificaties hebben die onder de grenswaarde van 0,05 deeltjes per miljoen liggen. Hierdoor kunt u ten alle tijden met een gerust hart een een van onze luchtreinigers gebruiken voor het creëren van echte schone lucht. Voor diegene die toch een luchtreiniger in huis wilt gebruiken zonder enige technologie, maar wel met de hoogste kwaliteit HEPA filter, is de WINIX Plasmawave® technologie op alle WINIX luchtreinigers uit te schakelen. Onze technologie is verwerkt in al onze modellen luchtreinigers zoals op de WINIX ZERO CompactWINIX ZERO en de WINIX ZERO Pro.

Luchtreinigers voor gezonde lucht

Bekijk al onze unieke
WINIX luchtreinigers.

Alle luchtreinigers

WINIX unieke collectie helpt u de
luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren.

Alle luchtbevochtigers

Nieuwe filters voor WINIX luchtreinigers
om uw luchtzuivering te optimaliseren.

Alle filters

Bekijk al onze unieke
WINIX luchtreinigers.

Luchtreinigers

WINIX unieke collectie helpt u de
luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren.

Alle luchtbevochtigers

Nieuwe filters voor WINIX luchtreinigers
om uw luchtzuivering te optimaliseren.

Alle filters
Panier
Back To Top
Spring Sale
0